X

تصویر ثابت

***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
***********
*********** ***** ****** ***** اخذ ویزای ترکیه
به وبلاگ اریایی ما خوش آمدید - لطفا صفحه را تا پایان مشاهده کنید/مدیریت سایت اریا دانلود با نظرات خود مارا برای بهتر ساختن این سایت همراهی کنید در بخش نظزات منتظرتونیم
تبلیغات

اخذ ویزای ترکیه





چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان /  شرایط اخذ ویزای ترکیه

ویزای ترکیه

اقامت توریستی 90 روزه - 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا

ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

توریست ترکیه

اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت

در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

املاک ترکیه - خرید خانه و ملک

 اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه

برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

تحصیل در ترکیه

اقامت کاری در کشور ترکیه

کسب اقامت کاری در ترکیه به دو صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. در اقامت کاری از نوع کارفرما عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار، واجد شرایط دریافت اقامت یک ساله ترکیه به عنوان کارفرما را خواهند داشت. این نوع اقامت بعد ها با بازه های دو ساله قابل تمدید خواهد بود. تاکید می کنیم در حال حاضر این روش بهترین روش اقامت دائمی در کشور ترکیه برای ایرانیان است.
اما در اخذ اقامت کاری از نوع کارگری تنها مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به کار کند، ولی با این شرط که با تخصصی که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن مقطع طبق استعلام اداره کار کشور ترکیه بیکار نباشد. با توجه به این نکته می توانیم این گونه نتیجه گیری کنیم که شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری با این روش در ترکیه برای خارجیان (ایرانیان) بسیار کم است.

کار در ترکیه

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای ترکیه با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021









اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند و در حال حاضر قاره پیما در مورد اخذ ویزا هیچ فعالیتی ندارد لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای مختلف نفرمائید

با توجه به توافقی که بین دولت ایران و ترکیه وجود دارد اتباع ایرانی جهت ورود به ترکیه و اقامت تا 90 روز نیاز به دریافت ویزا ندارند و چنانچه بیشتر از 90 روز نیاز به حضور در ترکیه داشته باشند می بایستی می بایستی به مقامات این کشور مراجعه و در خواست دریافت ویزا بلند مدت نمایند .

توجه داشته باشید هنگام ورود حتما مهر ورود در پاسپورت شما زده شود در غیر این صورت هنگام خروج از کشور با مشکلات فراوانی ررو برو خواهید شد .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکیه بجز ویزا توریستی 90 روزه در زیر آمده است . 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکیه

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکیه

 

ویزای توریستی برای اقامت 6 ماهه:

این نوع ویزا در حال حاضر تنها نوع ویزا می باشد که افرادی که در ترکیه دارای ملک هستند می توانند برای اقامت بلند مدت استفاده کنند البته داشتن ملک باعث دریفت قطعی این نوع ویزا نمی باشد و مدارک دیگری نیز جهت دریافت این نوع ویزا از شما خواسته می شود . که البته قوانین در این مورد در حال تغییر است و شرایط در حال بهتر شدن می باشد .

ویزا تحصیلی و دانشجویی کشور ترکیه :

در حال حاضر تنها روش گرفتن اقامت بیش از 1 سال در کشور ترکیه این روش می باشد که جهت دریافت این نوع ویزا علاوه بر داشتن نامه پذیرش از طرف دانشگاه ها و موسسات ترکیه می بایستی مدرک تومر ( مدرک زبان ترکی ) را نیز داشته باشید .

ویزا کاری و تجاری :

با ثبت شرکت در ترکیه اجازه اقامت یک ساله و بعد از مدتی 2 ساله به شما داده می شود و همچنین چنانچه شرکتی در ترکیه از شما دعوت به همکاری نماید با این دعوت نامه نیز ویزا 1 ساله کاری کشور ترکیه به شما داده خواهد شد .

قیمت و هزینه دریافت انواع ویزا های ترکیه :

جهت آگاهی از قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف ترکیه و همچنین دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزا ترکیه همچنین بلیط هواپیما و یا رزرو هتل در ترکیه از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکیه ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

 

رزرو و خرید بلیط ترکیه

رزرو و خرید بلیط ترکیه

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ترکیه :

در حال حاضز شرکت های هواپیمایی معراج - کاسپین - تابان - ماهان - ایران ایر - آسمان - قشم ایر - پگاسوس -کورندون و ترکیش بین ایران و ترکیه پروازهای مستقیم انجام می دهند . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما ترکیه سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما ترکیه - هتل و تور ترکیه می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما ترکیه - هتل و تور ترکیه توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.


برچسب ها : دفعات بازدید : 59
| لینک ثابت | نسخه قابل چاپ | امتیاز :
rss نوشته شده در تاریخ 1396/3/3 و در ساعت : 02:15 - نویسنده : sajjad 7,amin
آخرین مطالب نوشته شده
صفحات وبلاگ
Copyright © 2011 by aryadownload.samenblog.com | designed by samenblog.com